2011. november 22., kedd

Titok! + Kész!

Sziasztok. Nem tűntem ám el! ;) Most csak annyit szeretnék, hogy ha holnap lesz időm - de lehet, hogy még most este megcsinálom - a blognak a facebook-os oldalát. Egyrészt könnyebben tudom Veletek tartani a kapcsolatot és gondolom sokan hamarabb észreveszik, majd ott a frisseket, mint itt a bloggeren. :) Persze benne van a pakliban, hogy likeolni fogja hat ember, aztán kész, de bízom benne, hogy nem így lesz... :)
Ééés! Mivel oly' sok kedves szóval láttatok el, gondoltam meghálálom és ha most ez még sokat nem sejtett, de megosztok veletek egy titkot: elárulom az új történet címét és elmondok róla egy kis dolgot. ;)
Szóval a címe (és egyben a majd elkészülő facebook-os oldal címe is) Bedring lesz. Ez a szó norvégul van (hogy miért pont norvégul az első fejezetből rögtön ki fog derülni), jelentése javulás, de jelenhet felépülést is. A történetre inkább a felépülés lesz jellemző, így esett a választás erre. Ezért egyik nagyon jó barátnőmnek szeretnék köszönetet mondani, mert ő ajánlotta először ezt a címnek. Rögtön beleszerettem, mert egyszerű, könnyen megjegyezhető és teljesen lényegre törő. :)
A blog külső átalakítását meg remélhetőleg a hétvégén meg tudom csinálni. :)
Szóval, hamarosan jelentkezem! ;)

Később:

Megvagyok! :D Megcsináltam a facebook oldalt, bátran lehet likeolni, nem harapok. ;) Jelenleg még semmi sincs, csak egy kép, de majd ha lesz pár ember, akkor ígérem írok valami "köszönöm szépen, hogy likeoltatok és itt vagytok" dolgot, csak hosszabban. ;D (Ja igen, jobb oldalt a fejléc alatt ott a Tetszik gomb.)

Nincsenek megjegyzések: